MODI EAT DRINK & CHILL

MODI EAT DRINK & CHILL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 42 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Modi Eat Drink & Chill. Meer weten? Ontdek meer

29 apr 2022 om 20:48 Broodje van burger was nat van de saus. Kreeg een enorm broodje met een kleine burger en op de friet was echt veel te veel zout gegooid. Daarnaast was de friet koud.
12 mrt 2022 om 19:19 Super lekker gegeten! Absoluut een aanrader!!
5 mrt 2022 om 21:19 De clubsandwich die we besteld hebben hadden we heel anders verwacht. Normaliter bestaat een clubsandwich uit sandwich . Ook had deze weinig smaak net als de geitenkaas salade waar bijna geen geitenkaas in zat. 1ste x verkeerde bestelling gekregen.
7 feb 2022 om 22:25 Taartjes waren oud en niet lekker. Red velvet was super droog. Veel te overprized voor wat je krijgt!
6 feb 2022 om 20:21 Beste desserts! Super vriendelijk!
26 jan 2022 om 7:25 Zo lekker gegeten dat ik voor een tweede keer in de week Modi heb besteld. Dit wordt vaste prik hoor!!! Ben verliefd geworden op de champisaus. Super lieve mensen die heerlijk eten maken en snel en zeer vriendelijk bezorgen. Aanrader voor iedereen!!!
15 jan 2022 om 21:40 Op zaterdag avond besteld en perfect op tijd thuisbezorgd! Eten was heerlijk en de bezorgster was vriendelijk. Aanrader!
7 jan 2022 om 21:46 Valt allemaal erg tegen .. verwacht meer voor het geld wat ze ervoor vragen.. en nog is dat mijn drinken over de datum was...
3 dec 2021 om 5:15 Was een simpel afbakbroodje dat heel droog was. Beetje carpaccio, Beetje sla. Nogal simpel voor 9.95 euro.
2 dec 2021 om 22:39 Eten was heerlijk zoals altijdd en een hele aardige bezorger!!
30 nov 2021 om 21:12 Zalm was heerlijk en goed op smaak. Personeel aan de lijn was vriendelijk en respectvol. We zullen hier zeker opnieuw bestellen. Judith
29 nov 2021 om 22:11 Snelle bezorging en lekker eten ;)