MODI EAT DRINK & CHILL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 48 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Modi Eat Drink & Chill. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 19:45 Snelle bezorging en een erg lekkere pasta pesto van het nieuwe menu!
19 jul 2022 om 20:22 We hadden kabeljauw en scampiesalade besteld, 25 min. later werden we gebeld dat er geen kabeljauw was, of we zalm wilde. Zalm was te zout en het gehele gerecht was te weinig als hoofdgerecht.Salade was slecht, teveel olie,klein bakje met te natte
19 jun 2022 om 21:20 Eten was veel later dan gepland Alles was lauw of koud, championnensaus dreef in de kipfilet. Salade was nat. Slappe friet. Jammer. Bezorger was netjes.
29 mei 2022 om 9:59 Heel erg bedankt voor alle lekkers! Deze zwangere vrouw heeft ervan genoten :)
29 apr 2022 om 20:48 Broodje van burger was nat van de saus. Kreeg een enorm broodje met een kleine burger en op de friet was echt veel te veel zout gegooid. Daarnaast was de friet koud.
12 mrt 2022 om 19:19 Super lekker gegeten! Absoluut een aanrader!!
5 mrt 2022 om 21:19 De clubsandwich die we besteld hebben hadden we heel anders verwacht. Normaliter bestaat een clubsandwich uit sandwich . Ook had deze weinig smaak net als de geitenkaas salade waar bijna geen geitenkaas in zat. 1ste x verkeerde bestelling gekregen.
7 feb 2022 om 22:25 Taartjes waren oud en niet lekker. Red velvet was super droog. Veel te overprized voor wat je krijgt!
6 feb 2022 om 20:21 Beste desserts! Super vriendelijk!
26 jan 2022 om 7:25 Zo lekker gegeten dat ik voor een tweede keer in de week Modi heb besteld. Dit wordt vaste prik hoor!!! Ben verliefd geworden op de champisaus. Super lieve mensen die heerlijk eten maken en snel en zeer vriendelijk bezorgen. Aanrader voor iedereen!!!
15 jan 2022 om 21:40 Op zaterdag avond besteld en perfect op tijd thuisbezorgd! Eten was heerlijk en de bezorgster was vriendelijk. Aanrader!
7 jan 2022 om 21:46 Valt allemaal erg tegen .. verwacht meer voor het geld wat ze ervoor vragen.. en nog is dat mijn drinken over de datum was...